Om mig:
 

 

Hej och välkommen!
Jag heter Astrid.

Jag heter Astrid, är 26 år gammal och har min bas i vackra, fantastiska, Stockholm.

Just nu.

Är jag precis hemkommen från en 5 månader lång resa runt i Asien, och kommer spendera sommaren hemma i Stockholm med att fixa och trixa med alla lösa trådar och halvgjorda projekt jag har en tendens att samla på mig. Och ett av dom är självklart att få ner alla intryck, upplevelser och tips från den Asienresan i text!
Till hösten kommer jag att försöka mig på att läsa ett tekniskt basår, vilket kommer innebära lite mindre resande på kort sikt (men förhoppningsvis massa spännande saker i framtiden!)

Starten och Sydamerika.

Min första resa var nog mest ett konkret sätt att komma bort från tillvaron jag som mycket äventyrs-törstande ungdom var stentrött på. Sommaren 2010 hoppade jag av gymnasiet för att backpacka i Sydamerika, och resten är historia. Både jag och min pojkvän E (som är den person jag oftast reser med) har en riktig förkärlek till Sydamerika, speciellt Mexico och Brasilien där vi hoppas kunna vara mer i framtiden.

Flashpackers.

E är en riktig foodie som söker spännande matupplevelser framför allt, vilket sätter sin touch på alla guider.
Jag gillar mest att försöka smälta in i omgivningen, att leva vardag på en ny udda plats. Misstar någon mig för lokalbo tar jag det som den största komplimang! På senaste har vi också börjat uppskatta att träna på resor och låta det ta en större plats. Det leder en till fler nya platser och möten än man kan tro!
Vi kategoriserar oss själva som Flashpackers - ett spot on-begrepp för att beskriva personer som backpackar på ett snäppet bekvämare sätt!

Information över inspiration.

Iden till bloggen har alltid funnits, det är så himla bra att dela erfarenheter och kunskap! 
Om du som läsare blir hjälpt av mina texter har du istället tid att göra andra upptäckter att dela med dig av, så blir vi ju kollektivt klokare.

Jag vill skriva med fokus på information snarare än inspiration, mer som recensent än influencer.
Lyfta fram udda pärlor, och sticka hål på överhypade fenomen.
Jag vill att alla som provar någonting nytt utanför bekvämlighetszonen ska få ingenting sämre än en fantastisk upplevelse, och vilja resa igen!